Beoordelingen

9,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,6
Locatie accommodatie
8,8
Faciliteiten
9,4
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,4

Beoordelingen

    Marieke
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    18 augustus 2017
    Ik zou niks kunnen noemen wat beter had gekund. Ik was de enige gast en heb rustig kunnen slapen.
    De eigenaresse is op de hoogte van de wens van een goed ontbijt voor Nederlanders. Zo kreeg ik bruin brood met kaas, yoghurt en thee met een smaakje. Ook de tijd van ontbijt kon ik aangeven.
    Rogier van Dijk
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 augustus 2017

    Perfect voor een tussenstop in Como

    Perfecte ontvangst van de gastvrouw. Heerlijk onbijt met veel aanbid
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    3 augustus 2017

    De moeite waard!

    Douche putje niet goed schoon.
    Koele en frisse kamer. Goed ontbijt. Dichtbij snelweg en dichtbij centrum como, maar geen drukte.
    Olav
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    13 juni 2017
    Gastvrouw is bijzonder aardig.
    Samir
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    28 december 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wim
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 oktober 2016
    De gastvrijheid van de gastvrouw. Zeer behulpzaam, vriendelijk, helpend. Prachtige kamer, zeer uitgebreid en heerlijk ontbijt. Het prachtige uitzicht op Como.
    Dick
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    15 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Manu
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    9 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Evelyne
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ellen
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 augustus 2016

    Heerlijke B&B en gastvrije eigenaresse

    Niks aan te merken, houdt alleen rekening dat je beter niet slecht ter been bent want dan is het hier niet prettig denk ik. Verder alles perfect en heerlijk.
    Wij hebben deze B&B bezocht omdat vanuit Toscane dit een ideale locatie is om te overnachten. Het is ca. een kwartier van de snelweg en van daar kun je in een keer naar huis rijden. Vanuit de B&B ben je met ca. 20 minuten lopen in het centrum van Como maar er stopt ook een bus voor de deur en dan ben je er helemaal snel. Laura, de eigenaresse, is super lief en wijst je graag de weg. Het B&B is tot in de puntjes verzorgd, het ontbijt ook. Prachtige, moderne, superschone kamer met eigen badkamer, die wel op de gang is. Een balkon met uitzicht op het Comomeer, een eigen koelkastje en airco. Wij zullen deze B&B zeker weer aandoen op weg naar Toscane.
    martin
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 juni 2016
    Niks
    Zeer vriendelijke mevrouw en een prachtig uitzicht